Predsednik Sportskog saveza Davor Štefanek u Levosoju, škole dobile poklone (foto)

Bujanovac, 15. maj 2024. Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek posetio je u sredu Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Levosoju kod Bujanovca. Štefanek je ovom prilikom podelio sportske rekvizite i opremu koju je Sportski savez Srbije obezbedio za četiri osnovne i jednu srednju školu u bujanovačkoj opštini.

Posetu nekadašnjeg olimpijskog šampiona, a sada prvog čoveka SSS organizovao je Sportski savez opštine Bujanovac koji vodi Dragan Milić.

-Želeo bih da se zahvalim predsedniku Davoru Štefaneku i njegovim saradnicima na današnjoj poseti i velikoj podršci koji pružaju našem teritorijalnom sportskom savezu. Ovo je njihova treća poseta u protekle dve godine našoj opštini, a pored same podrške uvek su nam donosili i vredne sportske rekvizite i opremu koju smo tada podelili sportskim klubovima, a sada smo pomogli četiri osnovne i jednu srednju školu u Bujanovcu – kaže generalni sekretar bujanovačkog saveza Dragan Milić.

Bujanovački klubovi dobili pomoć od Sportskog saveza Srbije

Po njegovim rečima, sa čelnicima Sportskog saveza dogovorene su akcije koje će se sprovoditi u narednom periodu.

-Jedan od naših osnovnih ciljeva je da se borimo za bolji položaj svih sportskih klubova i udruženja u Bujanovcu, a ovakva podrška  državnih sportskih organa i institucija će nam itekako značiti i u budućnosti – naglasio je Milić.

Dragan Milić, gen. sekretar Sportskog saveza: Imamo rešenja za bujanovački sport

Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković su imali prilike i da pogledaju novu sportsku salu u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i, po rečima Milića, jako su zadovoljni onim što su videli.

Poklone od saveza dobile su:

Osnovna škola „Branko Radičević“ Bujanovac

Osnovna škola „Dragomir Trajković“ Žbevac

Osnovna škola „Bora Stanković“ Klenike

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Levosoje

Srednja stručna škola „Sveti Sava“ Bujanovac

Dragan Milić




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *