Još jedna pobeda Bujanovačkih i građana

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 16. jun 2021. Posle pisanja Bujanovačkih o rupi na novom trotoaru kod Tržnog centra “Balkan”, koja predstavlja opasnost po pešake, nadležni su reagovali i popravili taj deo trotoara. Ovo je samo jedna od pobeda naših čitalaca.

Po rečima građana, nekoliko dana po objavi teksta na našem portalu,  mesto je očišćeno od otpadaka, a potom je postavljena adekvatna ploča.

Podsećamo da su opštinske službe i JP „Komunalac“ u nekoliko navrata  reagovali kada su građani preko našeg portala ukazivali na probleme sa kojima se svakodnevno susreću, a u nadležnosti su lokalne samouprave.

Posle pisanja Bujanovačkih sanirane su i ulice kod vrtića, poništena nezakonita odluka o finansiranju sportskih klubova, popravljana ulična rasveta,  nastavljeno asfaltiranje glavne ulice, počelo popločavanje trotoara, regulisana saobraćajna signalizacija u centru grada,  renovinarana škola u Rakovcu, nekoliko opštinskih funkcionera prijavilo svoju imovinu, uklonjena bašta kafića sa travnjaka na trgu, kao i divlja deponija kod naselja Karakačka i kod Motela, srušen objekat koji je ugrožavao decu u školskom dvorištu u Lopardincu, i da ne nabrajamo dalje.

Za gotovo godinu i po dana objavili smo preko hiljadu naslova o korona virusu, izveštavali o nestašicama vode i struje, uživo prenosili važne događaje, bili na terenu tokom poplava, pisali o uspesima naših sugrađana  – jednom rečju, bili uvek oči i uši naših Bujanovčana.

O tome svedoči milionsko otvaranje našeg sajta na www.bujanovacke.co.rs, kao i domet naših objava na Fejsbuk stranici facebook/bujanovacke, koja je postala medij za sebe.

Bujanovačke i građani ostaju na istom zadatku, nastavite da nas čitate i da nam se javljate.

Pre i posle




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *