fbpx

Kategorija: ALBANSKI

Një grua nga rrethinat e Bujanocit e dyshuar në virusin korona

Shkruan N. Stevanoviq Bujanoc, 26 mars 2020. – Nën dyshimin se ishte e infektuar me virusin korona, një grua e moshuar nga komuna e Bujanocit natën e kaluar u...

SOT HAPEN RESTRORANET PËR USHQIM ME POROSI

Bujanoc, 25 mars 2020. (Foto Bujanovacke) – Të mërkurën (25 mars), hynë në fuqi Vendimi i Shtabit komunal të emergjencave me të cilin iu lejohet puna...

Lejohet puna e restoraneve por vetëm përmes sportelit apo porosive

Nga N. Stevanovic Bujanoc, 24 mars 2020 (Foto: Ilustrime nga Bujanovaçke) – Shtabi komunal i emergjencave në Bujanoc ka vendosur të lejojë punën e restoraneve dhe...

FILLOI XHIRIMI I NJËSIVE MËSIMORE NË GJUHËN SHQIPE

Bujanoc, 23 Mars 2020- Të hënën filloi xhirimi i njësive mësimore në gjuhën shqipe për nxënësit shqiptarë të komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë....

Tregu në Bujanoc mbetet i hapur të hënave, pa shitës ambulant në rrugë

Bujanoc, 21 mars 2020 – Tregu tradicional i të hënave në Bujanoc do të vazhdoj të jetë i hapur, mirëpo do të ndalohet çfardo ekspozimi dhe shitje e mallit...

TË DIELAVE DY PIKA TË SHITJES NË BUJANOC PËR TË MOSHUARIT MBI 65 VJEÇ

Bujanovac 21. Mars 2020. – Ministria e Tregtisë ka caktuar 829 markete që do të hapen të dielave vetëm nga ora 4-7 pasdite për njerëzit mbi 65 vjeç të...

PO REHABILITOHET RRUGA BREZNICË – MUHOC DHE PO VENDOSEN KONTEJNERË TË RINJË

Shkruan N-. Stevanoviq  Bujanoc, 20 mars 2020. Vetëqeverisja lokale po riparon rrugën Breznicë-Muhoc, me ç’rast banorët e disa fshatrave në viset kodrinore –...

ORGANIZIMI I VULLNETARËVE NË TËRNOC

Bujanoc, 20 Mars 2020 (Foto nga MZ V. Trnovac) – Bashkësitë lokale Tërnoc dhe Lilancë po organizojnë vullnetarë për të ndihmuar personat që nuk mund të dalin...

KAMBERI PARALAJMËROI MBYLLJEN E SHPEJTË TË OBJEKTEVE HOTELIERE NËSE ATO NUK I MËNJANOJNË MANGËSITË SA MË PARË

Bujanovac, 19. mars 2020 – Shtabi i emergjencave i Komunës së Bujanocit ka paralajmëruar marrjen e vendimit për ndalimin e punës në të gjitha ambientet...

SHETITEJ NË QYTET NDËRKOHË QË DUHEJ TË ISHTE NË VETIZOLIM

Bujanoc, 19 Mars 2020 – Kryetari i Bashkësisë lokale Bujanoc, Aca Velkoviq tha në një takim të Shtabit të Emergjencave se të paktën dy persona nga Bujanoci që...