Arsić o Mitroviću kao direktoru KT: Nadam se da će raditi u interesu svih građana

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. jul 2023. Predsednik bujanovačkog odbora Narodne stranke i regionalni koordinator ove opozicione partije Saša Arsić pozitivno je ocenio promene u Koordinacionom telu za jug Srbije i imenovanje lokalnog naprednjaka Nenada Mitrovića za direktora Službe KT. „U mnogim stvarima se ne slažem sa njim i politikom SNS, ali drago mi je zbog ovakvih promena u KT, jer samo čovek sa ovih prostora može realno da sagleda sve probleme ljudi koji ovde žive“, poručuje Arsić.

-Iako su nam naprednjaci politički protivnici drago mi je što je došlo do promene u Koordinacionom telu. Nadam se da će Mitrović  zaista raditi u interesu svih građana – rekao je Arsić.

On je podsetio da je Narodna stranka od Vlade Srbije zvanično zahtevala smenu dosadašnjeg rukovodstva zbog brojnih nepravilnosti u radu ove državne institucije.

Arsić: Narodna stranka u Bujanovcu traži smenu rukovodstva Koordinacionog tela

Nedugo potom došlo je do promena – naprednjak Aleksandar Martinović je imenovan za predsednika KT, a njegov partijski kolega Mitrović za direktora.

-Nisam naivan da pomislim da je do promena u KT došlo zato što smo mi to tražili. Neću da se bavim njihovim kadrovskim rešenjima, ali se iskreno nadam da će od sada Koordinaciono telo početi istinski da se bavi problematikom juga Srbije, koji su svi zaboravili, da počne da radi na ekonomskom razvoju opština Bujanovac, Preševo i Medveđa – poručio je Arsić.

Po njegovim rečima, Narodna stranka će pratiti rad novog rukovodstva i reagovati na osnovu njihovog rezultata.

Imenovanje Mitrovića za direkotra pozdravio je i šef bujanovačkog odbora Alternative za promene Arber Pajaziti, dok je funkcioner Partije za demokratsko delovanje (PDD) Ragmi Mustafa ocenio da SNS ovakvim promenama u KT pokušava da stvori paralelnu vlast na lokalu.

Mustafi (PDD): SNS nameće paralelnu vlast u Bujanovcu i Preševu

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *