Kategorija: ALBANSKI

SPITALET COVID NË VRANJË PLOTË ME PACIENT, NDËRKOHË PO PRITEN REZULTATET EDHE PËR 288 MOSTRAVE

Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (Foto Vranje news) – Sipas të dhënave të kumtuara nga Enti për mbrojtjen e shëndetit publik në Vranjë, në tre spitalet...

AKSIONI I GRUMBULLIMIT TË NDIHMAVE PËR SPITALET COVID: TË GJITHË NE JEMI VRANJA

Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020 (foto nga JV) – Për t’i ndihmuar punonjësit dhe të sëmurët nga virusi korona në Qarkun e Pçinjës, njerëzit nga Qendra për...

PËRSËRITET TESTIMI PËR BUJANOCASIT, JAVËN E KALUAR NGA COVID -19 NË VRANJË VDIQËN GJASHTË PERSONA

Nga: N. Stevanoviq  Bujanoc, Vranjë, 7 korrik 2020. Për tre pacientë me simptoma të Covid-19 nga Komuna e Bujanocit, rezultatet e të cilëve do të duhej të ishin...

MITROVIQ: NUK PO KËRKOJMË POSTIN E KRYETARIT TË KOMUNËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 6 korrik 2020. Koalicioni rreth Partisë Përparimtare Serbe PPS (SNS), siç thotë lideri i tij Nenad Mitroviq, ende është duke pritur...

EDHE TRE RASTE TË REJA ME COVID-19 NË BUJANOC, PRITEN EDHE REZULTATE TË TJERA

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 6 korrik 2020. Në komunën e Bujanocit Janë regjistruar tre raste të reja të infeksionit me Covid – 19, ndërkohë që priten...

RIVOTIMI: TRE MANDATE PËR LISTËN SHQIPTARE

Nga: N. Stevanoviq Bujanoc, 3 korrik 2020. Në zgjedhjet e përsëritura parlamentare në komunën e Bujanocit, të mbajtura të mërkurën, Progresistët fituan në...

BUJANOCI MES 5 KOMUNAVE ME NATALITET MË TË LARTË, POR EDHE ME VDEKSHMËRI MË TË ULËT

Bujanovac, 3 korrik 2020 (Foto nga arkivi: Ilustrim) – Në krye të listës me indeks më të ulët të vdekshmërisë në Serbi janë Bujanoci dhe Presheva,...

ARIFI I KA DHËNË AFAT PARTIVE SHQIPTARE QË DERI TË PREMTEN TË MERREN VESHË PËR BASHKËQEVERISJE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 korrik 2020 – Nagip Arifi, kreu i Partisë Demokratike (PD) fituese e zgjedhjeve lokale në Bujanoc, iu dha afat partive të...

EMERGJENCA: SITUATA ME VIRUSIN KORONA PO KOMPLIKOHET, DITË TË VËSHTIRA PËR BUJANOCIN

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 korrik 2020. Një zyrtar i policisë nga Spançevci, i cili mbrëmë në gjendje shumë të rëndë shëndetësore u paraqit në...

KONSFISKIM CIGARESH NË HORGOSH, SHOFERI I AUTOBUSIT NGA TËRNOCI

Bujanoc, Horgosh, 1 korrik 2020 (Foto: Administrata Doganore) – Në vendkalimin kufitar në Horgosh, në dalje nga Serbia, u parandalua një përpjekje për të...