fbpx

Kategorija: ALBANSKI

FËMIU SHTATËVJEÇAR NGA BUJANOCI I INFEKTUAR ME COVID – 19, DËRGOHET URGJENTISHT NË NISH

Shkruan: N. Stevanoviq  Bujanoc, 23 prill 2020. – Një fëmijë 7vjeçar nga Bujanoci është infektuar me COVID – 19 , lajm ky i konfirmuar në Shtëpinë e...

Ora policore për pastrimin e tërësishëm të Bujanocit, porosi e qartë për qytetarët

Bujanoc, 21 Prill 2020 – E hëna, dita e fundit e orës më tëgjatë policore, u shfrytëzua për të pastruar plotësisht rrugënkryesore dhe trotuaret nga...

NË LLOGARINË E KOMUNËS 51 MILION DINARË, PAGAT TË MARTËN

Bujanoc, 16 Prill 2020 – Pas 18 milionë dinarëve në emër të tatimit në paga, në llogarinëe  komunës së Bujanocit gjatë ditës kanë “fjetur” edhe...

ORD i ndihmon personat privat që të kenë qasje në paratë e shtetit

Bujanoc, 16. 4. 2020- Organizata për Zhvillim dhe Demokraci në Bujanoc, ka filluar Programin e përkrahjes për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në komunat e...

Arifi: Kërkoj nga Kamberi sqarim për deklaratën dhënë për Bujanovaçke

Bujanoc, 15.04.2020. – Ma rastin e deklaratës së kryetarit të Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, të cilin në portalin tonë e ka kritikuar Nagip Arifi...

KAMBERI: TË GJITHË POLITIKANËT LOKAL TË BASHKUAR, PËRVEÇ NJËRIT

Bujanoc, 15 prill 2020 – Kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi, vlerëson se të gjitha partitë lokale, liderët dhe anëtarësia e tyre, qoftë në pushtet apo në...

MUSTAFA I THOTË KADRI VESELIT: JEMI TË KËRCËNUAR NGA NJË KATASTROFË EKONOMIKE

Bujanoc, Prishtinë, 14 Prill 2020 (Në foto: Kadri Veseli nga Lajmi.net) – Presidenti i PDK-së Kadri Veseli njofton se ka folur me telefon me drejtuesit...

GRUAJA NGA KONÇULI NUK ËSHTË E INFEKTUAR ME COVID-19

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 13 prill 2020. Gruaja fshati Konçul nuk është e infektuar me virusin korona, pasi që e njëjta të premten e kaluar ishte dërguar...

PRESHEVA NË MESIN E PAKË MJEDISEVE NË SERBI PA TË INFEKTUAR DHE TË DYSHUAR NË COVID-19

Bujanoc, Preshevë, 9 Prill 2020 – Presheva është njëra nga pak qeveritë lokale në Serbi, ku që jo vetëm që nuk është regjistruar asnjë rast i...

NEXHAT BEHLULI, PËRSHËNDETJE NGA VETIZOLIMI: NA BASHKOI FATËKEQËSIA

Bujanoc, 9 prill 2020 (Foto: arkiva personale) – Pandemia globale e Covid-19 ka barazuar të gjitha sferat e shoqërisë në nivel planetar, ngase nga kjo...