Ljiljance dobija mesto za sastanke, druženje i zabavu, Mesna zajednica se zahvaljuje opštini Bujanovac

Vrednost radova je 3,2 miliona dinara a finansira ih Opština Bujanovac

Bujanovac, 4. jun 2020. – Ljiljance bi za 100 dana trebalo da dobije svoju zgradu, prostorije koje će biti stecište omladine a Mesnoj zajednici služiti za sastanke i druga okupljanja.

Kako objašnjava Slavoljub Ristić, predsednik Saveta MZ Ljiljance, radi se zapravo o projektu završetka zgrade Mesne zajednice koji je započeo danas novcem iz opštinskog budžeta.

Cena radova je oko 3,2 miliona dinara bez PDV-a. Rok za završetak radova je 100 dana od danas. Zgrada je počela da se gradi još pre 15-tak godina, rađena je etapno ali nije završena. Sada su ugovoreni poslovi po sistemu ključ u ruke. Konačno ćemo dobiti preko potreban krov nad glavom gde ćemo organizovati sastanke, a omladina Ljiljanca, Košarna i Bogdanovca mesto za okupljanje i svoje aktivnosti, kaže Ristić.

On ne krije da od projekta ne bi bilo ništa bez pomoći lokalne samouprave kojoj je, kako kaže, „beskrajno zahvalan“.

U ime Saveta MZ Ljiljance i u svoje lično ime izražavam neizmernu zahvalnost predsedniku i zameniku predsednika Opštine Bujanovac, Opštinskom veću i Skupštini opštine Bujanovac koji su usvojili naš zahtev, uvrstili projekat u budžet i na taj način nam pomogli, ne krije zadovoljstvo Ristić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *