Srpski i albanski mališani iz Vrtića otvaraju u sredu Bujanovačko kulturno leto

Pozivamo talentovane mode ljude: Sadriu

Piše: D. Stošić

Bujanovac,12. jul 2021. – Na platou ispred Doma kulture „Vuk Karađić“ u sredu tradicionalnu manifestaciju „Bujanovačko kulturno leto“ otvaraju mališani iz PU Naša radost.

Kako navode u Domu kulture, sadržaj ovogodišnje manisfestacije “namenjenim je svim generacijama, te će i najmladji i najstariji sugrađani uživati”.

Sve počinje 14. jula od 18 sati, kada će se svojim programom predstaviti mališani albanskih i srpskih grupa dečijeg vrtića „Naša radost“ , a već u četvrtak  sa početkom u 21h nas očekuje “pravo letnje osveženje” u vidu koncerta- Imperija bend i zvezda Granda Filip Jovanović.

Kao novinu u programu Kulturnog leta, direktor Doma kulture Granit Sadriu ističe promociju mladih talenata koje poziva da se jave svojim veštinama, svojom igrom, pesmom, glumom… daju doprinos kulturi i zabavi.

Ni ove godine neće izostati šahovski turnir, a predviđena je i likovna radionica pod naslovom „Umetnost Preševske doline“ koja okuplja stvaraoce sa teritorije Bujanovca i Preševa.

Bujanovačko kulturno leto će ove godine trajati znatno duže, nego prethodnih godina, a našim sugrađanima će svojim sadržajem svakako pružiti dobru zabavu.

O terminima održavanja drugih kulturnih sadžaja, organiizator će obaveštabati sugrađane preko Bujanovačkih.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *