Krokodilske suze i labudova pesma Nagipa Arifija

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 4. jun 2024. Predsednik opštine Bujanovac i Demokratske partije Nagip Arifi poručio je posle poraza na lokalnim izborima u nedelju da takav rezultat nije očekivao – “na osnovu dobrih dela koje smo uradili”.

U “dobra dela” Arifi je nabrojao unapređenje infrastrukure, subvencije u poljoprivredi, pa i ekonomski razvoj i  socijalnu zaštitu.

Šta zapravo misle o Arifijevim dostignućima građani su pokazali u nedelju.   Njegova stranka doživela je debakl na izborima, osvojivši svega oko 2.350 glasova, čak 2.700 manje nego pre četiri godine.

Srbi mogu da zadrže 13 mandata, Front za promene pobednik, sunovrat do sada najjačih albanskih stranaka

Aktuelni predsednik opštine, koji se nadao i petom mandatu, dobio je manje glasova od albanske opozicije, koalicije oko SNS, pa čak i od svog zamenika Šćiprima Muslijua, šefa Pokreta za demokratski progres (PDP).

-Radili smo svaki dan, računajući kao da sutra može da bude izborni dan, ali je presuda naroda odlučila drugačije i ja to prihvatam – poslednji se oglasio rezultatima zblanut Arifi.

Sex i grad dr Arifija (Video)

Pored “dobrih dela”, poslednje četiri godine na vlasti Arifija i njegove klike građani će pamtiti i po temeljnom trovanju i požarima na gradskoj deponiji, nestašicama vode, smeću i psima lutalicama na ulicama, divljim deponijama, raspadu Javnog preduzeća Komunalac, Apoteke, partijskom i rođačkom zapošljavanju, nameštenim konkursima, kašnjenju plata, sumnjivim raspodelama novca iz budžeta, toaletima od 20.000 evra, sadnicama od 13.000 evra.

Posebno se istakao u zabranjivanju novinarima portala Bujanovačke da rade svoj posao.

Kad Komandant naredi: Arifi zabranio Bujanovačkim da prate sednicu Štaba za vanredne situacije

Koliko je “dobrih dela” bilo dobro je i prošao na izborima.  




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *