Narodnjaci: Niste nas uplašili

Bujanovac, 16. marta 2023. U znak podrške funkcionerima odbora Narodne stranke (NS) u Trgovištu, koje je policija privela na informativni razgovor u utorak, regionalni koordinator i šef bujanovačkog odbora NS Saša Arsić danas je u Trgovištu sa partijskim saborcima delio novine “Glas naroda” i naprednjacima poručio “Niste nas uplašili”.

Na naslovnoj strani novina je slika predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa natpisom “Izdajnik”.

“Morate da znate gospodo iz SNS da gde je jedan član Narodne stranke  tu su svi, tako mi funkcionišemo.  Prekinite sa zastrašivanjem naroda. Nismo mi izdajnici Srbije nego se borimo za pravdu, istinu i demokratiju”, navodi Arsić u saopštenju.

Poručio je da se na delu vidi ko je izdajnik.

“Ne treba puno pričati pa da se shvati da onaj ko prihvati francusko nemački sporazum izdaje Kosovo i Srbiju, a otvara vrata stvaranju velike Albanije”, naveo je Arsić.

Predsednik odbora NS u Trgovištu Marko Kostić i potpresednik Nebojša Tabaković, pozvani su na informativni razgovor u policiju u utorak nakon što su delili stranačke flajere u Trgovištu, sa, kako su naveli, sadržajem „spornog francusko-nemačkog sporazuma“ o kome trenutno pregovara predsednik Srbije Aleksandar Vučić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *