KOMUNA PAGUAN 3.9 MILIONË DINARË PËR BARTJEN E 544 NXËNËSVE (LISTA)

Shkruan: N Stevanoviq
Bujanoc, 2. maj 2023. 544 gjimnazistë nga Bujanoci, që vijojnë shkollat e mesme në Bujanoc dhe Preshevë, do të marrin kompensim për shpenzimet e udhëtimit nga Komuna e Bujanocit. Për nxënësit do të paguhen gjithsej 3.9 milionë dinarë.

Është një tarifë për transportin për muajt shkurt, mars dhe prill, deri në 50 për qind të vlerës së biletës mujore të ngarkuar nga kompania e autorizuar.

Krahasuar me listën paraprake të studentëve që u publikua në fillim të muajit prill, lista përfundimtare u zgjerua edhe me tetë tetë.

Shuma më e madhe – 22.266 dinarë vijon për itinerarin Kosharnë-Preshevë.

Nxënësit nga Rakovci dhe Tërnoc të cilët vijojnë shkollat në Bujanoc kanë shpenzimet më të ulëta të transportit dhe do të marrin 4737 dinarë.

Trupi Koordinues siguroi paratë për të ndihmuar nxënësit e shkollave të mesme.
Listën e plotë të nxënësve që kanë marrë asistencë të njëhershme financiare për transport mund ta shihni KËTU.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *