fbpx

Kategorija: POLITIKË

KAMBERI I PËRGJIGJET MITROVIQIT: JEMI TË VETËDIJSHËM PËR BISEDIMET E FSHEHTA ME JU TË DISA PARTNERËVE TANË

Nenad Mitroviq, kryetari i këshillit lokal të PPS-ës në Bujanoc, tha për portalin tonë se, sipas informacionit të tij, Partia për Veprim Demokratik (PVD) e Shaip...

MITROVIQ: PVD KUNDËRSHTARI MË I MADHË I HYRJES SË SERBËVE NË QEVERISJEN LOKALE NË BUJANOC

Bujanoc, 16 tetor 2020 – Kryetari i këshillit lokal të PPS-ës, Nenad Mitroviq, i tha Bujanovaçkes se ende nuk ka asnjë ndryshim lidhur me në lidhje me hyrjen e...

ARIFI: HYRJA E PPS NË QEVERISJEN LOKALE VARET NGA FORMIMI I QEVERISË SË SERBISË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 8 tetor 2020 – Vazhdimin i bisedimeve rreth hyrjes në qeverisjen lokale në Bujanoc të koalicionit të drejtuar nga Partia...

PAS FONDIT, EDHE KONSULLATA E SHQIPËRISË NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq   Bujanoc, 6 tetor 2020. Ministri i Jashtëm shqiptar Gent Cakaj thotë se së shpejti do të përcaktohet se sa mjete do të ketë në...

KAMBERI: MBETEMI NË OPOZITË

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 tetor 2020. Deputeti nga Partia për Veprim Demokratik (PVD) Shaip Kamberi nuk do të jetë pjesë e shumicës së re...

MUSTAFA: NGA ZYRA PËRFITOJNË TË GJITHË

Bujanoc, 30 shtator 2020. Qeveria në Prishtinë po përqendrohet te shqiptarët në jug të Serbisë, duke mos i shpërfillur edhe qytetarët e tjerë që jetojnë në...

MITROVIQ: PRISHTINA THEMELOI ZYRËN PËR TË USHTRUAR PRESIN NDAJ SHQIPTARËVE NË BUJANOC, PRESHEVË DHE MEDVEGJË

Bujanoc, 30 shtator 2020. Qëllimi i krijimit të Zyrës së Prishtinës për Ndihmë për Banorët e jugut të Serbisë, nuk është ndihma konkrete për shqiptarët...

KAMBERI PËR THEMELIMIN E ZYRËS: NGADALË, POR SIGURTË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 28 shtator 2020. Deputeti Shaip Kamberi përshëndeti vendimin e Qeverisë në Prishtinë për krijimin e Zyrës për ndihmë popullsisë...

NË PRISHTINË HAPET ZYRA PËR NDIHMË SHQIPTARËVE NGA JUGU I SERBISË

Shkruan: N. Stevanoviq  Bujanoc, 28 shtator 2020. Autoritetet në Prishtinë themeluan Zyrën për Ndihmë qytetarëve të komunave Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë....

Arifi pa komente në pyetjen mbi përfshirjen e SNS-it në qeverisjen lokale

Bujanoc, 22 shtator 2020 – Në pyetjen e gazetarit tonë mbi hyrjen e SNS-it në qeverisjen lokale, kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, vetëm tundi...