fbpx

Kategorija: SPORT

KOSOVA MERRË PJESË NË LOJËRAT OLIMPIKE ME 11 GARUES NË 6 SPORTE

Bujanovaçke, 13 korrik 2021. Bujanoc, 13 korrik 2021. (Foto ilustrim) – Në Lojërat Olimpike që do të mbahen gjatë ksëaj vere në Tokio, Kosova do të...

ALMIRI NGA BUJANOCI PJESË E PËRFAQËSUESES SË SERBISË NË BASKETBOLL

Bujanoc, 8 korrik 2021. – I riu nga Bujanoci, Almir Asani, është ftuar në ekipin kombëtar serb të basketbollit dhe që nga sot, ai është në kampin...

SHTEFANEK TË MËRKURËN NË BUJANOC, KËRKON TAKIM ME ARIFIN

Bujanoc, Tiranë 14. qershor 2021. Presidenti i Federatës së Sporteve të Serbisë (SSS), Davor Shtefanek, të Mërkurën më 16 qershor do ta vizitojë Bujanocin, ku...

KLUBET SPORTIVE PËRFITUAN PAS RISHQYRTIMIT TË VENDIMIT PARAPRAK NGA KOMISIONI

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 4 qershor 2021. –Komisioni për Sporte i Komunës së Bujanocit miratoi një propozim të ri për shpërndarjen e fondeve klubeve...

KLUBET DHE SPORTISTËT NGA BUJANOCI TË PAKËNAQUR ME PREMINË E NDARË PËR KF “TËRNOCI”

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 qershor 2021(foto ilustrim) –Sportistë të shumtë të Bujanocit, klube dhe tifozët e tyre, përmes komenteve në profilin tonë...

KUR ARIFI QAROS: FUTBOLLISTËVE TË TËRNOCIT PREMI NGA BUXHETI I KOMUNËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 1 qershor 2021(foto ilustrim) – Futbollistët e KF “Tërnoci” do të marrin një premi nga buxheti në shumë prej 300.000...

PËR KF TËRNOCI MË SË SHUMTI PARA NGA BUXHETI, KRITERET NUK DIHEN

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 23 prill 2021.-Klubi i futbollit “Trnoci” nga Tërnoci i Madhë nga buxheti i Komunës së Bujanocit do të përfitoj 30...

KOMUNA E NDËSHKON KF “TËRNOCI” PËR SHKAK TË PRANISË SË PUBLIKUT NË DERBI

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 21 nëntor 2020 – Pas ndeshjes së zhvilluar më 8 nëntor në Tërnoc, e cila u luajt para rreth 1000 spektatorëve, pavarësisht...

NJË VRAJALI NË KLUBIN E FUTBOLLIT NGA GJIROKASTRA: JAM ME FAT QË JAM KTHYER NË SHQIPËRI

Bujanoc, Vranjë, 24 gusht 2020 (Foto Instagram) – Marko Jovanoviq(33), trajner futbolli nga Vranja, mori përsipër ekipin e Ljuftetarit nga Gjirakostra, një...