12.000 EURO NGA KOMUNA PËR RINOVIMIN E TOALETEVE NË TËRNOC

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 2. dhjetor 2023. Komuna e Bujanocit ka paguar gati 12 mijë euro për rinovimin e tualeteve në Ambulancën e Tërnocit.
Siç njofton Komuna, punimet kanë përfunduar të premten dhe ky investim kap vlerën e 1.37 milionë dinarëve.
Renovimi i njësisë sanitare në Ambulancën në Tërnoc është kërkuar nga Shtëpia shëndetit në Bujanoc, pas së cilës, siç thuhet, Komuna ka iniciuar procedurën.
Si duket tani tualeti 12 mijë euro, mund ta shihni në fotot e publikuara nga Komuna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *