TË GJITHË NË PALESTRËN E SPORTEVE: NDESHJE HUMANITARE KRB PLAY 017 – VARDAR

Bujanoc, 11. maj 2024. Sot në ora 18:30, në Pallatin e Sporteve “Rinia” në Bujanoc, do të luhet ndeshje bamirëse ndërmjet ekipeve të seniorëve Play 017 nga Bujanoci dhe Vardarit nga Shkupi, në kuadër të Festivalit të 12-të të Mini Basketbollit “T’i ruajmë fëmijët”.
Hyrja në sallë do të jetë një kontribut vullnetar që do të paguhet për trajtimin e ish-anëtarit të KRB Play 017, i cili po trajtohet në spital.
Siç ishte paralajmëruar më parë, përfaqësuesi i famshëm serb Igor Rakoçeviq dhe djali i tij Ivani do të luajnë për ekipin PLAY 017, ndërsa Pero Antiq, ish-lojtar i NBA-së dhe tani president i Federatës së Basketbollit të Maqedonisë së Veriut, do të luajë për ekipin Vardar me djalin e tij, Llukën.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *