SASHA ARSIQ: NË RIVOTIM DO TË LUFTOJMË PËR KËSHILLTARIN E DYTË

Bujanoc, 5. qershor 2024. “Vazhdojmë luftën për një tjetër këshilltar! Në zgjedhjet që do të përsëriten në 2 vendvotime – në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc na nevojiten edhe 187 vota që serbët të kenë edhe një këshilltar nga lista jonë”, thotë për potalin tonë Sasha Arsiq, bartësi i “Ndryshimet tani – për fshatin tonë, për qytetin tonë”.
Ai falenderon të gjithë ata që i besuan koalicionit të tij.
– Të nderuar bashkëqytetarë, ju faleminderit shumë për besimin që na keni dhënë në këto zgjedhje, nuk do t’ju zhgënjejmë dhe as do ta shesim besimin tuaj – thotë Arsiq.
Ai shton se do të vazhdojë luftën për një këshilltar tjetër dhe në votimin e përsëritur në 2 vendvotime në Shtëpinë e Kulturës , me ç’rast i duhen edhe 187 vota që serbët të kenë edhe një këshilltar tjetër nga lista e tij.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *