Kategorija: PROJEKTET

ARIFI I KËRKOI MINISTRIT KOSOVAR NDIHMË PËR PACIENTË DHE STUDENTË

Bujanoc, 04. mars 2022. Kryetari i Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka biseduar në Prishtinë me ministrin e Shëndetësisë së Kosovës, Rifat Latifi, për...