BUJANOVAÇKE SPONZOR MEDIAL I FESTIVALIT TË MINIBASKETIT “T’I MBROJMË FËMIJËT”

Bujanoc, 16. prill 2024. – Portali Bujanovaçke do të jetë sponsor medial i festivalit të mini basketbollit “T@i mbrojmë fëmijët”, i cili do të mbahet këtë vit nga ora 10-12. maj në Bujanoc.

Festivali i Mini Basketbollit është eventi më i madh dhe më masiv sportiv në qytetin tonë, i organizuar nga KRB “Play 017”.
Ai grumbullon ekipe basketbolli të moshës më të re nga klubet e vendit dhe rajonit, ndërsa nga pedagogët, trajnerët dhe të ftuarit janë disa nga emrat më të njohur të basketbollit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *