EDHE ZYRTARISHT, AGIM KAMBERI NGA PRESHEVA PROKUROR NË BUJANOC

Bujanoc, 16. prill 2024. Të hënën, Agim Kamberi nga Presheva ka marrë detyrën si prokuror në Prokurorinë Themelore Publike në Vranjë – Departamentin e Bujanocit. Para kësaj Kamberi ka bërë betimin në Kuvendin e Serbisë.
Siç ka njoftuar më herët Bujanovaçke, ai ka zënë vendin e kolegut të tij shqiptar që doli në pension.
Kamberi ka lindur në vitin 1968, është diplomuar në Prishtinë në vitin 2002. Ka punuar në Administratën Komunale të Preshevës, pastaj është punësuar në Akademinë e Gjyqësorit, nga viti 2019 e deri sa është zgjedhur prokuror, ka ushtruar profesionin e avokatit.
Deri para zgjedhjes së Kamberit, Bujanoci kishte tre prokurorë – Boban Nakiqin nga Bujanoci dhe dy të tjerë nga Vranja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *