NJË NDER I VEÇANTË PËR KRYETARIN E KK TË BUJANOCIT, RAMDANI NË TUBIMIN PANSHQIPTAR

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 17. prill 2024. Kryetari i Kuvendit të Bujanocit, Enver Ramadani, sipas organizatorëve do të marrë pjesë në një tubim të madh mbarëshqiptar në Prishtinë me figurat më të shquara të popullit shqiptar.
Organizatori kryesor i tubimit është “Gazeta e Alpeve”.
– Rreth 600 mysafirë nga bota shqiptare do të marrin pjesë në manifestimin me tema nga historia, identiteti dhe integrimi, ndërsa që përkon me 25 vjetorin e UÇK-së dhe çlirimin e Kosovës – thonë organizatorët, transmeton Fol online.
Tubimi do të mbahet të shtunën, më 27 prill. Sipas organizatorëve, Ramadani do të jetë mysafir nderi.
Përveç personaliteteve nga Ballkani, do të marrin pjesë edhe shqiptarë me ndikim nga Evropa, SHBA dhe vende të tjera të botës.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *