NËSE DËSHIRONI T’I FITONI ZGJEDHJET, BUJANOVAÇKE JU OFRON HAPËSIRËN REKLAMUESE E PUBLICITARE

Bujanoc, 30. prill 2024. – Fushata zgjedhore në Bujanoc po merrë hovë gjithnjë e më furishëm, ndërsa portali Bujanovaçke u ofron të gjitha listave zgjedhore, në përputhje me ligjin, mundësinë e reklamimit në portalin më të lexuar dhe më të vizituar, jo vetëm në zonën e komunës sonë.
Ne nuk do të apostrofojmë ndikimin që kemi, këtë më së miri e dinë lexuesit tanë dhe aktorët politikë, vetëm se do të themi në baza mujore regjistrojmë miliona shikime.
Për të gjitha informacionet, mos ngurroni të na kontaktoni ose ejani në redaksinë tonë në QT “Ballkan”
nikola.bujanovacke@gmail.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *