ANKETA: KË DO TA VOTONI MË 2 QERSHOR?

Bujanoc, 14 maj 2024 – Për qytetarët e komunës së Bujanocit, zgjedhjet lokale të 2 qershorit duket se asnjëherë nuk kanë qenë më të paparashikueshme. Për 41 vende këshilltarësh, aq sa ka Kuvendi komunal, do të garojnë 9 subjekte, një koalicion dhe një grup qytetarësh.
Bujanovaçke ftojnë lexuesit e tyre të marrin pjesë në një anketë krejtësisht anonime, me pyetjen se për kë do të votojnë më 2 qershor.
Rezultatet e sondazhit do t’i publikojmë pas zgjedhjeve.
Në këtë mënyrë duam të ndjejmë pulsin e qytetarëve, andaj votoni.
Për kë do të votoni në zgjedhjet e 2 qershorit në Bujanoc?

Za koga ćete glasati na izborima 2. juna u Bujanovcu

Pogledaj rezultate ankete

Loading ... Loading ...Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *