PAISJE TË REJA PËR ZJARRËFIKËSIT E BUJANOCIT

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 29. maj 2024. Njësia e zjarrëfikës -shpëtimit në Bujanoc ka marrë të martën pajisje nga Komuna për shpëtim nga thellësitë dhe lartësitë.
208.000 dinarë janë ndarë për pajisje shtesë për zjarrfikësit.
Zjarrfikësit thonë se komuna dhe kryetari kanë treguar sërish vullnet të mirë.
– Pajisjet do të na shërbejnë shumë në punën e mëtejshme dhe sfidat me të cilat ekspozohen çdo ditë zjarrfikësit. Falënderojmë publikisht Këshillin komunal dhe kryetarin – thonë zjarrfikësit.
Paisje nga pushteti lokal, zjarrfikësit i morën në muajin mars.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *