ALMIRI NGA BUJANOCI SËRISH NË PËRFAQËSUESEN E SERBISË

Bujanoc, 7. qershor 2024. Basketbollisti i ri nga Bujanoci, Almir Asani (2006), i rritur në klubin e Bujanocit Play 017, ishte përfshirë në listën më të gjerë të përfaqësueses së Serbisë nën 18 vjeç.
Almiri tashmë ka luajtur për përfaaqësuesen ndërsa ndeshjen e parë e ka luajtur më 12 gusht 2022 në Kampionatin Evropian për U16, për të cilin ka shkruar Bujanovaçke.
– Almir Asani, i rritur në klubin tonë, është ftuar dhe është përfshirë në listën më të gjerë të kombëtares së Serbisë nën moshën 18-vjeçare – ka njoftuar sot Nenad Stajiq nga KRB Pley 017.
Basketbollisti i talentuar nga Bujanoci është romi e parë që luan për përfaqësuesen serbe të basketbollit.
Ndryshe, minibasketbollistet e Klubit të basketbollit të të rinjve Play 017 do të shkojnë të shtunën në Festivalin e 22-të Ndërkombëtar të Mini Basketbollit “Rajko Zhizhiq”, i cili do të mbahet nga 7 deri më 9 qershor në Beograd.
– 60 minibasketbollistë tanë po shkojnë në festival – thotë themeluesi dhe trajneri i KRB Play 017 Nenad Stajić.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *