fbpx

Kategorija: POLITIKË

DELEGACIONI I SHQIPTARËVE NË SENATIN AMERIKAN: SHTETI PO NA DISKRIMINON

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 09 qershor 2022. Delegacioni i politikanëve shqiptarë nga Bujanoci dhe Presheva është pritur në Uashington nga drejtoresha e Zyrës...

AMBASADA E SHBA-së NUK I DHA VIZË RAGMI MUSTAFËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 8 qershor 2022. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH), Ragmi Mustafa, nuk është pjesë e delegacionit politik –...

KRYETARI I BUJANOCIT NGA VASHINGTONI: QEVERIA AMERIKANE PREMTON TRAJTIM SPECIAL PËR SHQIPTARËT E LUGINËS

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 8 qershor 2022. Përfaqësuesit politikë të shqiptarëve nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja kanë biseduar të marten, në...

TË RINJTË NGA BUJANOCI MBI DIALOGUN BEOGRAD – PRISHTINË: PAKË DOBI NGA MARRËVESHJET QË NUK ZBATOHEN

  Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 7 qershor 2022. Shumica e të rinjve nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja e vlerësojnë negativisht zbatimin e përgjithshëm të...

PAJAZITI: POLITIKANËT SHQIPTAR NË EKSKURZION, PO E SHFRYTËZOJNË RASTIN TË FOTOGRAFOHEN NËPËR AMERIKË

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 07 qershor 2022. Kryetari I këshillit lokal të Alternativës për ndryshim në Bujanoc të Alternativës për Ndryshim në...

NAGIP ARIFI: SHQIPTARËT JANË MIQTË MË BESNIK TË AMERIKËS

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 07 qershor 2022. Një delegacion politik i shqiptarëve nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja u takua në Uashington me kongresmenin...

LIDERËT SHQIPTARË VIZITË NË SHBA: PROBLEMET TONA NË KOMBET E BASHKUARA

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 06 qershor 2022. “Çështja e Luginës së Preshevës tani do të ngrihet në Kombet e Bashkuara”, thuhet në një mesazh nga...

KOALICIONI SHQIPTAR NUK TËRHIQET NGA PËRSËRITJA E ZGJEDHJEVE NË TËRNOC

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 04 qershor 2022. Koalicioni i shqiptarëve të Luginës, kundërshtimi dhe kërkesa e të cilit për anulimin e zgjedhjeve...

KKZ REFUZOI KËRKESËN E KOALICIONIT TË SHQPTARËVE TË LUGINËS, NUK KA ANULIM TË ZGJEDHJEVE NË TËRNOC

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 02 qershor 2022. Komisioni Komunal i Zgjedhjeve (KKZ) në Bujanoc e hodhi poshtë kërkesën e Koalicionit të Shqiptarëve të...

NJERIU PA EMËR PRISHË ZGJEDHJET NË TËRNOC

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 31. maj 2022. – Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka dorëzuar të hënën kundërshtim për zgjedhjet parlamentare të...