SHPALLJE: LOKALI NË RRUGËN E KOSOVËS, 230 METËR KATROR …. (FOTO)

Bujanoc, 15. tetor 2021. – Në zemër të Bujanocit, në rrugën e Kosovës, pas objektit të Komunës, lëshohet me qira lokali i ri ideal për çdo veprimtari!

Lokali ka hapësirë prej 230 metra katrorë dhe disponon me garazhin me 9 parkingje.

VIBER: +41 76 511 11 58
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *