MEKICA SI BABAGJYSH: VOGËLUSHËVE NË LLOPARDINCË PAKO DHURATASH, PUSHIME VERORE PËR TETË FAMILJE (VIDEO DHE FOTO)

Bujanoc, 29. dhjetor 2023. – Nxënësit nga klasa e parë deri në të katërtën dhe parashkollorët nga Llopardinca afër Bujanocit morën pako për Vitin e Ri, të cilat fshati i mori si çmim për “Fshati më i popullarizuar i Serbisë dhe rajonit në vitin 2023”. Përveç kësaj, anëtarët e disa familjeve nga ky fshat ishin fitues të pushimeve verore për dy persona.
Pakot u shpërndanë në emër të komunitetit lokal nga Goran Kostiq, kryetar i Këshillit të BL Llopardincë.
Pjesë e çmimit që morëm për të qenë fshati më popullor ishin paketat e Vitit të Ri dhe setet e shahut, kështu që bëmë gati pesëdhjetë fëmijë të lumtur, që do të thotë shumë për të gjithë ne – thotë Kostiq për Bujanovaçke.
Çmime u ndanë edhe për familjet që sipas Kostiqit ndihmuan dhe kontribuan më së shumti në promovimin mediatik të fshatit nga fillimi i vitit e deri më sot.
-Familjet Miliq, Stojkoviq, Ristiq, Nakiq, Stoilkov, Kostiq, Trajkoviq dhe Millosheviq kanë marrë pjesë në më shumë se dhjetë aksione që kemi pasur nga fillimi i këtij viti dhe fshati u ka një borxh të madh mirënjohjeje. Ata do të marrin pushime në Greqi për dy ose një qëndrim në një nga llixhat në Serbi, varësisht se çfarë duan – shpjegon Kostiq.
Mësimdhënësit dhe edukatorët nga ky fshat, shton ai, morën mirënjohje për punën e tyre dhe drekën në një nga restorantet e Bujanocit.
-Falenderojmë veçmas ndërmarrësit të cilët po ashtu kanë përkrahur aktivitetet tona, përkatësisht Dule servis nga Rakoci, Gurëpunuesin Manasijeviq nga Jabllanica, Mullisin Sërgjan nga Levosoja, Hidrostop 001 nga Klinoci, kafenenë Diverso nga Bujanoci dhe Art group nga Llopardinca. Të gjithë ata do të marrin shpërblime nga fshati. Duam të falënderojmë edhe portalin Bujanovaçke, i cili shoqëroi çdo veprim tonë dhe kontribuoi më së shumti në popullarizimin e fshatit – thotë Kostiq.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *