GJENDET QENI TEDI, VENDOSET SHTYLLA NË BARALEVCË: BUJANOVAÇKE NË SHËRBIM TË QYTETARËVE

Bujanoc, 18. prill 2024. – Në shërbimi të qytetarëve – është motoja e politikës redaktuese të Bujanovaçkes dhe kjo nuk do të thotë vetëm tërheqja e vëmendjes së autoriteteve për problemet me të cilat jetojmë të gjithë në këtë qytet. Për redaksinë nuk ka kënaqësi më të madhe se kur pas shkrimit apo botimit tonë, lexuesit tanë zgjidhin një problem që kanë. Kjo është pikërisht një nga arsyet pse krijuam aplikacionin Njofto Bujanovaçke, përmes të cilit qytetarët mund të na kontaktojnë.
Një lajm i tillë na ka ardhur të enjten nga lexuesi Milan Stamenkoviq, i cili e gjeti qenin e tij Tedin pasi për këtë kishte shkruar Bujanovaçke. Kështu na shkruan Milani:
„Pershendetje miq, qeni i zhdukur me 11 prill, siç keni njoftuar, eshte gjetur në mbrëmje në fshatin Zhbevc dhe eshte kthyer. Faleminderit për shërbimin tuaj, ju jeni më të mirët dhe më profesionistët në qytet dhe më gjerë.“
Nuk dihet kush është më i lumtur, Milani, që gjeti qenin e tij të racës Jack Russell, apo Tedi i këndshëm, i cili edhe një herë i lumtur po vrapon nëpër oborrin e tij.
Bujanovaçke ka ndihmuar “edhe në anën tjetër të terenit”. Pas shkrimit tonë, në fshatin Baralevc, u zgjidh problemi me shtyllën, siç dëshmohet nga një mesazh i lexuesit Zoran Trajkoviq:
„Përshëndetje! Më lejoni të telefonoj dhe t’ju falënderoj që pas publikimit tuaj Elektrodistribucioni zëvendësoi shtyllën në fshatin Baralevc. Faleminderit!“
Ne do t’ju kujtojmë këtu, pa dashur të mburremi, se me raportimet tona, deri diku, kemi ndikuar në sanimin e problemit me zjarrin në deponi, se pas një sërë shkrimesh tona, pronari i vilës hoqi gardhin nga zona publike në Pçinjë, dhe çdo ditë ka edhe shkrime për problemet e ndryshme me të cilat ballafaqohen qytetarët, mbi të gjitha ato komunale, gjë që vetëm dëshmon se Bujanovaçke punon në interes të publikut dhe qytetarëve më shumë se çdo institucion tjetër publik.
Dhe kjo, do të jeni dakord, është tashmë një tjetër nivel më i lartë i problemit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *