KËSHILLI KOMBËTAR SHQIPTAR PUBLIKOI REZULTATET E KONKURSIT PËR NDARJEN E NDIHMAVE

Bujanoc, 21. maj 2024. Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve (KKSH) publikoi listat e përfituesve të ndihmave (bursave) në dy konkurse – për studentë, fëmijë pa një ose të dy prindërit, si dhe familje me tre ose më shumë nxënës.
Paratë që shpërndahen janë pjesë e një fondi prej 3 milionë eurosh, i cili është siguruar nga Qeveria e Kosovës për shqiptarët në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë.
Presidenti i KKSH-së, Nevzad Lutfiu, theksoi se askush nuk ka ndërhyrë në punën e komisioneve që aplikimet i kanë vlerësuar në mënyrë profesionale.
Këto janë lista paraprake ndërsa ato përfundimtare do të publikohen pas shqyrtimit të kundërshtimeve të mundshme, për të cilat afati është tetë ditë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *