NË TUBIMIN E PËRBASHKËT NË PRISHTINË KURTI KONFIRMOI MBËSHTETJEN PËR PVD NË ZGJEDHJE

Bujanoc, 30. maj 2024. – Në prani të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, Partia për Veprim Demokratik (PVD) ka mbajtur një takim në Prishtinë ku kanë ftuar qytetarët e Bujanocit dhe Preshevës që jetojnë në Kosovë që më 2 qershor të vijnë në qytetet e tyre për të votuar në zgjedhjet lokale.
Nën sloganin “Sonte Bujanoci dhe Presheva ishin në Kosovë ndërsa Kosova me Luginën”, listën e PVD-së e përkrahën anëtarët e kabinetit të tij, si dhe kryetarët e komunave të Gjilanit dhe Kamenicës, Alban Hyseni dhe Kadri Rahimaj, në tubimin e mbajtur në Fakultetin Juridik në Prishtinë, ka bërë të ditur sekretari organizativ i PVD-së, Rahim Salihi.
“Përkrahja që marrim nga Qeveria në Prishtinë është dëshmia më e mirë e rrugës së drejtë në të cilën jemi, të cilën do ta kurorëzojmë me fitore në Bujanoc dhe Preshevë. Faleminderit Kosovë”, ka njoftuar Salihi.
Kandidat për president të PVD-së në Bujanoc është Ragmi Mustafi dhe në Preshevë Ardita Sinani, të cilët janë edhe këshilltarë të kryeministrit Kurti dhe nënkryetarit të tij Besnik Bislimi.
Mbështetja e Kurtit për partinë e udhëhequr nga deputeti Shaip Kamberi zemëroi opozitën Frontin për Ndryshim, koalicion që do të garojë edhe në zgjedhje.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *