Tag:

ORGANIZATA AMANETI I NDIHMON SHQIPTARËT: IFTARI TË MOS E GJEJ ASNJË SOFËR TË ZBRAZËT

Bujanoc, 28 mars 2024. Organizata humanitare Ameneti nga Bujanoci ka shpërndarë pako për familjet shqiptare në gjendje më të dobët financiare në fshatin...

KURTI: LËVIZJE E PAZAKONTË E USHTRISË SË SERBISË NË OSLLARË TË BUJANOCIT

Bujanoc, 22. mars 2024. Kryeministri i Kosovës Albin Kurti tha se në fshatin Osllarë afër Bujanocit – “afër kufirit me Kosovën”, është vërejtur një...

CUKI MEMETI NGA OSLLARA NUK I NDANË NJERËZIT PËR NGA BESIMI APO PËRKATËSIA KOMBËTARE, NDËRSA TANI KA ARSYE TË MADHE PËR TË QENË I LUMTUR DHE KRENAR

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 4. mars 2024. – Bujanoc, 04.03.2024. Futbollisti i talentuar Flakron Memeti (18) nga Osllara afër Bujanocit, i biri i Suat...

BANORËT LOKAL KËRKOJNË RREGULLIMIN E URËS, E CILA ISHTE SHKAK I AKSIDENTIT ME PASOJA FATALE

Bujanoc, 26. janar 2024 – Ura në lumin Sllatinë, në mes të fshatrave Levosojë dhe Osllarë të komunës së Bujanocit, ka filluar të fundoset dhe paraqet rrezik...

AKSIDENT I RËNDË TRAFIKU NË OSLLARË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 11. dhjetor 2023. (Foto nga vendi i ngjarjes: Bujanovaçke). Një banorë nga Osllara vdes të hënën në mbrëmje në aksident trafiku...

ASFALTOHET SEGMENTI RRUGOR NGA SHKOLLA DERI NË HYRJE TË OSLLARËS

Shkruan: I. Jovanoviq Bujanoc, 16. tetor 2023. Të dielën ka përfunduar rehabilitimi i rrugës në Levosoj afër Bujanocit, në gjatësi prej një kilometër. Vlera e...

PËRFUNDON ASFALTIMI I RRUGËVE NË OSLLARË, NASALCË DHE TURI, KOMUNA INVESTOI 4.4. MILIONË DINARË

  Bujanoc, 07 qershor 2022. Në fshatrat Osllarë, Nesalcë dhe Turi të komunës së Bujanocit javën e kaluar ka përfunduar asfaltimi i rrugëve në vlerë prej...