fbpx

TEODORA NGA VËRTOGOSHI ËSHTË SHKUAR PËR SHËRIM NË TURQI, MIRËPO PARATË E GRUMBULLUARA NUK I MJAFTOJNË

Bujanoc, 12. qershor 2023. Teodorën mund ta ndihmojmë edhe duke dërguar mesazhe SMS me numrin 140 në numrin 3800. Çmimi i mesazhit është 200 dinarë
Bujanoc, Stamboll, 12. qershor 2023.– Teodora Stajiq nga Vërtogoshi ka marrë dozën e parë të qelizave staminale në spitalin “Live” në Turqi dhe po ndihet mirë.
Familja e saj ka bërë të ditur se ekipi i mjekëve dhe stafi po kujdesen shumë për të, por i kujtojnë se ende ka nevojë për ndihmë në trajtimin e saj.
Siç njoftoi më parë Bujanovaçke, trajtimi me qeliza staminale në Turqi kushton 60.000 euro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *