fbpx

ARIFI: 2 MILIONË DOLLARË SHTETI I NDANË PËR INFRASTRUKTURËN E KOMUNËS SË BUJANOCIT

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 26. qershor 2023. Komuna e Bujanocit do të marrë 2 milionë dollarë nga shteti për projekte infrastrukturore, ka paralajmëruar kryetari i komunës, Nagip Arifi, gjatë seancës së sotme të Kuvendit komunal, e cila po vazhdon ende.
Arifi u tha këshilltarëve se sapo kishte nënshkruar një marrëveshje sipas së cilës Komuna do të marrë 2 milionë dollarë nga Ministria e Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës, në 4 vitet e ardhshme.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *