POLICIA NË AKSION: KONTROLL I SHTUAR NË TRAFIK

Bujanovaçke, 20. shtator 2023.
Bujanoc, 20. shtator 2023. Sot shënohet dita pa viktima në aksidente trafiku në rrugët evropiane. Në 24 orët e ardhshme do të zbatohen, pa asnjë ndërprerje, masat e shtuara të kontrollit me qëllim të zvogëlimit të rrezikut nga aksidentet në komunikacion, thuhet në njoftimin për media të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë.
Kontrolli i shtuar do të zbatohet me përfshirjen e të gjithë policëve në dispozicion dhe të gjitha mjeteve teknike për kontrollin e pjesëmarrësve në trafik.
“Administrata e policisë rrugore e Ministrisë së Punëve të Brendshme jo vetëm sot, por çdo ditë kryen veprime që synojnë uljen e rrezikut të aksidenteve në komunikacion”, thuhet në njoftim.
“Behu pergjegjes. Shpëtoni jetën tuaj dhe jetën e të tjerëve”, tha MPB.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *