TË PREMTEN NË BUJANOC, PREZENTIMI I LIBRIT “SHQIPTARI IMAGJINAR”

Bujanoc 26. tetor 2023. (Foto nga arkivi) – Të premten (27 tetor) në Bujanoc do të prezantohet libri “Shqiptari imagjinar” i Aleksandër Pavlloviqit.

Diskutimi për librin do të mbahet në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës nga ora 14:00.

“Biblioteka 14 Nëntori” nga Bujanoci dhe Instituti për Filozofi dhe Teori Sociale nga Beogradi ju ftojnë në një diskutim rreth librit “Shqiptari imagjinar”.

Për librin do të diskutojnë Nikolla Llaziq, redaktori i portalit “Bujanovaçke”, Nexhmedin Ademi, magjistër i sociologjisë nga Presheva dhe autori Aleksandar Pavlloviq, kulturor nga Beogradi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *