PËR SHKAK TË PUNIMEVE, I TËRË BUJANOCI TË DIELËN PA RRYMË

Bujanoc, 9. nëntor 2023. – I gjithë Bujanoci do të jetë pa energji elektrike të dielën më 12 nëntor për shkak të punimeve në rrjetin elektrik.
Siç na konfirmuan nga EPS, shkyçja do të zgjasë një orë, nga ora 08-09.
Në të njëjtën ditë dhe në të njëjtën periudhë, e gjithë zona e Preshevës do të jetë pa energji elektrike.
Punimet kryhen në zonat e transformatorëve TS 110/35/10 kV Bujanoc dhe TS 110/10 kV Preshevë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *