Tag:

OPOZITA AKUZON PROGRESISTËT PËR BLERJE VOTASH NË LLOPARDINCË, KËTA PËRGJIGJEN SE VETËM PO U NDIHMOJNË QYTETARËVE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 20. maj 2024. Në fushatën për zgjedhjet lokale, progresistët e Bujanocit të dielën kanë shpërndarë pako për banorët e fshatit...

PRITET EDHE LISTA E TRETË SERBE PËR ZGJEDHJET LOKALE NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 12. mars 2024. (Foto nga arkivi) – Nëse deri më tani dihej se partitë që i tubojnë serbët nuk do të bashkohen për zgjedhjet...

SASHA ARSIQ TUBON OPOZITËN NË BUJANOC, ME SHUMË GJASA DY LISTA ZGJEDHORE TË PARTIVE SERBE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 5. mars 2024. – Ndonëse zgjedhjet lokale nuk janë shpallur ndërsa data e mbajtjes së tyre ende mbetet në nivel të spekulimit,...

MITROVIQ: PAS FITORES ZGJEDHORE DO TË PUNOJMË NË SJELLJEN E INVESTIMEVE NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 18. dhjetor 2023. – me rastin e vlerësimet të zgjedhjeve, kreu progresistëve të Bujanocit, Nenad Mitroviq, ka thënë se serbët...

REZULTATET NË QARKUN E PÇINJËS: KAMBERI I DYTI PAS LISTËS SË VUÇIQIT

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 18. dhjetor 2023. – Lista e Partisë Progresive Serbe (SNS) ka marrë më së shumti vota në Vranjë dhe tri komuna të rrethit...

KAMBERI DHE SNS FITUESIT E ZGJEDHJEVE NE BUJANOVC

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 18. dhjetor 2023. – Lista e partive shqiptare nga Bujanoci dhe Presheva, e udhëhequr nga Shaip Kamberi, ka marrë më së shumti...

NXËNËSIT MËRDHIJNË NË SHKOLLË NGASE DREJTORI TASIQ MERR ME VETE NË TUBIMIN PARTIAK NË PROKUPLE EDHE PUNËTORIN NDIHMËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 12. dhjetor 2023. – Nxënësit e shkollës fillore “Branko Radiçeviq” në Bujanoc të hënën po mërdhinin gjatë...

JA SE ÇFARË KËRKOJNË LLOPARDINCASIT NGA PPS (SNS)

Shkruan: I. Jovanoviq Bujanoc, 20. nëntor 2023. Në tribunën parazgjedhor të Partisë Përparimtare Serbe (PPS) të dielën në fshatin Llopardincë të Bujanocit,...

MINISTRI VESIQ NË BUJANOC PREMTON ZGJIDHJEN E PROBLEMIT ME DEPONINË, KANALIZIMIN, HEKURUDHËN E SHPEJTË

Shkruan: I. Jovanoviq Bujanoc, 15. nëntor 2023. Ministri i Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës në Qeverinë e Serbisë, Goran Vesiq, të mërkurën ka...

DREJTORI I ÇERDHES VAZHDON TË LUFTOJ PËR BUJANOCIN, POR KËËT E BËNË NGA VRANJA

Shkruan. N. Stevanoviq Bujanoc 25. tetor 2023. – Nënkryetari i Këshillit lokal të Partisë Përparimtare Serbe (PPS) në Bujanoc dhe drejtori i Kopshtit të...