IN MEMORIAM: SKENDER ISENI, INSTRUKTOR I VOZITJES

Bujanovaçke, 10.gusht 2021.

Bujanoc, 10. gusht 2021. – Skender Iseni (72), një nga instruktorët e parë të vozitjes në Bujanoc, ndërroi jetë ndërsa varrimi do të bëhet sot në Tërnoc, ku ai jetonte.

Përmes rrjeteve sociale prej tij u ndanë me lamtumirën e fundit, duke e quajtur “Zotëri Instruktor”.

Aga Skender ishte instruktori i parë shqiptar i vozitjes, përmes trajnimit të të cilit kaluan shumë shoferë të brezave të vjetër nga Bujanoci dhe rrethina.

Ata që e njihnin thonë se ai ishte një instruktor i mençur dhe modest, por shumë rigoroz, kështu që ata që ai trajnoi tani janë shoferë të vërtetë dhe të kujdesshëm.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *