fbpx

14 MILIONË DINARË KOSTOJA E ASFALTIMIT TË RRUGËVE NË SHTATË FSHATRA TË BUJANOCIT

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 28. qershor 2023. (Foto nga arkivi) – Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Lluçan, Turi, Dobrosin, Konçul, Osllarë, Nesalcë dhe Letovicë të Komunës së Bujanocit do të ketë koston e 14 milionë dinarëve, ndërsa puna sërish iu dha dy kompanive nga Vranja.
Bëhet fjalë për kompanitë Panevlje SHPK dhe DSD Roads SHPK oferta e të cilave është pranuar nga komisioni kompetent komunal, sipas të dhënave nga Portali i Prokurimit Publik.
Të njëjtat kompani do të angazhohen edhe për asfaltimin e rrugës 1435 metra në fshatin Bilaç për 10,6 milionë dinarë, për të cilën Bujanovaçke tashmë ka shkruar.
Për punimet në Lluçan, Turi, Dobrosin, Konçul, Osllarë, Nesalcë dhe Letovicë ka aplikuar edhe kompania “Saba Bellça” nga Presheva, por me ofertë prej 15.8 milionë euro.
Seksioni më i gjatë – 245 metra, i cili do të asfaltohet, është në fshatin Osllarë, ndërsa më i shkurtri, vetëm 50 metra, ndodhet në Lluçan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *