PËR RINDËRTIMIN E FUSHËS SË SPORTIT KOMUNA E PRESHEVËS INVESTON 50 MILIONË DINARË

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 7. korrik 2023. Komuna e Preshevës do të financojë me mbi 50 milionë dinarë renovimin e plotë të stadiumit të qytetit. Kryetari i komunës Shqiprim Arifi të enjten nënshkroi kontratën me kontraktorët dhe tha se kjo është shenjë se mund të fillojnë punimet.
Punën e rregullimit të infrastrukturës së kompleksit të stadiumit të qytetit në Preshevë, siç quhet projekti, e ka fituar kompania B&L Planet nga Presheva me një ofertë prej 51.5 milionë dinarë me TVSH.
– Me qëllim që të rinjtë tanë të kenë në dispozicion një ambient sportiv cilësor dhe të jenë të barabartë me të gjithë bashkëmoshatarët e tyre në rajon, sot kam nënshkruar kontratën e cila është sinjali i parë për fillimin e punimeve në stadiumin e qytetit – tha Arifi. .
Ai ka publikuar edhe foto se si do të duket stadiumi pas investimit të 50 milionë dinarëve.
Stadiumi i qytetit është shtëpia e KF Lugina, i cili sezonin e kaluar e përfundoi në vendin e fundit në Zonën Jugore dhe sezonin e ardhshëm do të luajë në një rang më të ulët të garave, në atë të Qarkut të Pçinjës.
Nënshkrimi i Arifit në kontratën për rinovimin e stadiumit mund të jetë nënshkrimi i tij i fundit presidencial, të paktën këtë mandat, pasi ai po përballet me humbjen e shumicës në kuvendin lokal dhe rënien nga pushteti pas vetëm një viti, siç ka shkruar Bujanovačke.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *