fbpx

SHITET SHTËPI ME TOKË PRANË DETIT, NË MES TË ULQINIT DHE BARIT

Shitet shtëpi në lagjen Utjeha, në afërsi të Ulqinit dhe Barit në Mal të Zi. Shtëpia ndodhet në radhën e parë pas rrugës kryesore në 500 hapa larg plazhit.

Toka ka sipërfaqe prej 1,3 ari, ndërsa shtëpia ka një sipërfaqe prej 135 m² me katin e parë dhe katin e dytë.

E përshtatshme për ndërtim të mëtejshëm.

tel. 0642252029
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *