SHTYERJE ME KËMBË NËN TAVOLINË TË PRODUKTEVE TË VJEDHURA, KAPET NGA SHITËSJA: ÇOKOLATAT DHE DJATHI NË SHËNJESTËR TË HAJNAVE NË SHITOREN LIDL TË VRANJËS

(Foto nga Vranjenews) –
Bujanoc, 25. shtator 2023. Çokollatat dhe djathrat ishin shënjestër e dy personave të panjohur deri më tani, të dielën, në LIDL të Vranjës. Sipas policisë, vlera e përgjithshme e mallit që kanë tentuar ta nxjerrin nga tregu është 26.000 dinarë. Policia ka ndërmarrë të gjitha veprimet për të zbuluar autorin e krimit.
Në polici është raportuar të dielën pasdite se një person i panjohur ka vjedhur një kuti me 106 copë çokollata Milka, me vlerë të përgjithshme rreth 12 mijë dinarë.
Menjëherë pas kësaj, një person tjetër i panjohur rreth orës 18:00 ka tentuar të vjedhë një pako me 17 copë djathë me vlerë rreth 14 mijë dinarë.
Ka paketuar djathin në një thes dhe e ka futur me këmbë nën kasë, por është ndaluar nga punonjësja dhe më pas është larguar.
Policia ndërmori të gjitha veprimet për zbulimin e autorëve të panjohur të veprës penale të vjedhjes dhe të veprës penale të vjedhjes në tentativë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *