VRANJASI PO VRAPON NË SHKRETËTIRAT E MAROKUT PËR T’I NDIHMUAR MAKSIMIT TË VOGËL, NDIHMONI EDHE JU

Bujanoc, 25. shtator 2023. Eksperti i fitnesit dhe humanisti Marko Nikoliq nga Vranja planifikon të vrapojë një maratonë prej 1400 kilometrash për të mbledhur para për 4-vjeçarin Maksim Milenkoviq, i cili vuan nga një mutacion gjenetik – specifik, i cili nuk ka as emër. Maksim-it i duhen 80 mijë euro për kurim në Spanjë.
Marko Nikoliq do të prezantojë projektin e tij të ri humanitar “Maratona për jetë” në konferencën që do të mbahet të martën në Vranjë. Konferenca do të jetë një mundësi për të shkëmbyer informacione, për të bërë pyetje dhe për të marrë njoftime të vlefshme nga anëtarët e ekipit, përfshirë Marko Nikoliq.
Projekti ” Maratona për jetë ” u krijua si një projekt humanitar në të cilin Marko do të vrapojë 1400 kilometra nëpër shkretëtirën e Marokut për të ndihmuar një djalë pesëvjeçar nga Nishi, Maksim Milenkoviq, i cili u përball me një sëmundje të rëndë, ndërkohë që për trajtimin që mund t’i shpëtojë jetën, atij i nevojiten edhe 80 mijë euro të tjera.
Ky Vranjasi i është bashkuar grumbullimit të parave dhe dëshiron të kalojë 1400 kilometra për 15 deri në 20 ditë, me mesazhin se nuk do të kthehet në shtëpi derisa të kalojë të gjithë distancën.
Marko Nikoliq nga Vranja iu bashkua grumbullimit të parave dhe dëshiron të përshkojë 1400 kilometra për 15 deri në 20 ditë, me mesazhin se nuk do të kthehet në shtëpi derisa të kalojë të gjithë distancën. Ai marshutën do ta nisë nga Dahla përmes shkretëtirës për në Marakesh dhe fton të gjithë ata që mund të blejnë kilometra – një kilometër është 6600 dinarë ose 33 SMS, që do të thotë se Marco duhet të arrijë qëllimin 46800 mesazhe ashtu që Maksimi të marrë terapi në Barcelonë. Ata që duan të ndihmojnë mund ta bëjnë këtë duke dërguar një SMS me përmbajtjen 61 në numrin 3800, duke kryer pagesën në llogarinë në dinar 160-6000001495942-25 ose në llogarinë valutore 160-6000001495995-60, përmes Paypal ose përmes E- dhuroj
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *