FILLON ASFALTIMI NË LLOPARDINCË

Bujanoc, 5. nëntor 2023. Të shtunën në fshatin Lopardincë, afër Bujanocit, ka filluar asfaltimi i dy rrugicave në gjatësi prej 950 metrash, ndërsa financues i projektit është Qeveria e Serbisë përmes Trupit Koordinues për Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë.
– Kam përshtypjen se kemi pritur njëqind vjet për këtë asfaltim dhe më në fund ndodhi. Në emër të të gjithë banorëve të fshatit, para së gjithash falënderoj drejtorin e Shërbimit të Trupit Koordinues Nenad Mitroviq, pastaj Komunën e Bujanocit, kryesuehefen e Drejtoratit për Investime dhe Zhvillim Fazila Azemoviq, shefin e financave, Boban Pavloviq dhe kompaninë Saba Belça, e cila është duke i kryer punët – thotë për Bujanovaçke, Goran Kostiq – kryetari i Bashkësisë lokale Llopardincë.
Sipas tij, fshati më në fund do të duket ashtu siç duhet dhe plani është që të hënën të përfundojë puna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *