fbpx

NË BUJANOC VETËM NJË RAST ME COVID – 19

Bujanoc, 19 maj 2021 – Të hënën në Bujanoc u konfirmua vetëm një rast me COVID – 19.

Sa për krahasim, një muaj më parë në Bujanoc kishte 24 raste pozitive.

Numri i pacientëve është në rënie në të gjithë rrethin e Pčinjës.

Sipas të dhënave më të fundit nga Shtabi përsituata të jashtëzakonshme i qytetit të Vranjës, nga 229 mostra nga rrethi i Pçinjës, 12 dolën pozitive në COVID – 19.

Nga ky numër, 6 janë nga Vranja, 3 janë nga Surdulica dhe me nga 1 janë Bujanoci, Presheva dhe Bosilegradi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *