fbpx

SHTËPIA E SHËNDETIT NË BUJANOC PUNËSON MJEKË

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 05. dhjetor 2022. Shtëpia e shëndetit në Bujanoc do të punësojë pesë mjekë dhe një specialist për gjinekologji dhe obstetrikë për një periudhë të pacaktuar.

– Konkursi është publikuar të mërkurën e kaluar në gazetën Poslovi dhe në faqen e Ministrisë. Aty është shkruar gjithçka, dhe vetëm kaq kam për të thënë – ka thënë për portalin tonë drejtoresha Dr. Daliborka Pavloviq.

Sipas informacioneve jozyrtare nga Shtëpian e shëndetit, konkursi është kryesisht për mjekët që tashmë punojnë në këtë ent.

Kontratat e tyre me afat të caktuar u kanë skaduar ose u skadojnë, ndaj tani pritet të gjejnë një punë të përhershme.

Ministria e Shëndetësisë miratoi punësimin më 31 tetor.

Sa i përket mjekes gjinekologe, situata është ndryshe, pasi ai vend është vërtet vakant pas largimit të një specialisti në Nish.

Konkursin mund ta shihni KËTU.

Shtëpisë së shëndetit u është lejuar edhe për pranimi i 28 praktikantëve, sipas Programit të praktikës profesionale të Komunës, por, sipas drejtorit, ende nuk është lidhur kontrata me Komunën, që do të financojë praktikën.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *