fbpx

AMBASADORI I SHBA-së: MEDIAT LOKALE ROL QENDROR NË DEMOKRACI

Bujanoc, 28 shkurt 2023. (Foto Glas Šumadije) – Ambasadori amerikan Christopher Hill vizitoi edhe redaksinë e Glas Šumadije në Kragujevc, media partnere e Bujanovaçkes, dhe theksoi se sa të rëndësishme janë mediat lokale për zhvillimin e demokracisë.
– Kur flasim për rolin e mediave të lira, Serbia – si shumë vende të tjera, madje edhe vendi im, kanë shumë punë për të bërë dhe kjo duhet të jetë permanente. Ju jeni bërë frymëzim i vërtetë për të gjithë. Duke parë se sa shumë keni arritur në një kohë të shkurtër, sa përpjekje është investuar, ju jepni shpresë edhe mediave të tjera – tha Hill për Glas Šumadije.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *