fbpx

PUNË NË BUJANOC! PAGA + 55 EURO MËDITJA

 

Bujanoc, 27 shkurt 2023. – Nuk keni punë ose kërkoni pagë më të lartë?!
Salloni i mobileve “Solo mebel” në Bujanoc, me ofertë mahnitëse të pagës e kushte shumë të mira të punës.
Kërkojmë punëtor për transport dhe montim të mobileve në gjithë Serbinë.
Paga e mirë + 55 euro mëditja në teren.
Nevoitet patenta e vozitjes kategoria B.
Orari i punës nga 09.00 – 18.00
E shtune e diel pushim!
Për më shumë informata thirrni në 063 54 53 54
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *