fbpx

TRI DITË ZIE NË SERBI ME RASTIN E TRAGJEDISË NË SHKOLLËN BEOGRADASE

Bujanoc, 3. maj 2023. (Foto: Nova.rs/nemanja Jovanoviq) – Qeveria e Serbisë ka shpallur tri ditë zie në Serbi me rastin e tragjedisë në shkollën fillore “Vlladisllav Ribnikar”, ku humbën jetën tetë nxënës dhe roja i shkollës.
Siç njoftoi ministri i Arsimit Branko Ruzhiç, në një konferencë të jashtëzakonshme për media në Qeverinë e Serbisë, ditë zie do të jenë 5, 6 dhe 7 maj. Mësimi në shkolla do të fillojë nesër me një minutë heshtje.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *