fbpx

TË DASHURA ZONJA, KËTË FUNDJAVË KUSHTOJANI VETES

Bujanoc, 10 maj 2023. Zonja, rezervoni fundjavën për zgjatjen e jetës – ekzaminim parandalues gjinekologjik!
Dr.Zorica Ristiq, specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, praktikon çdo ditë punon në Poliklinikën SISI. Për shkak të angazhimeve në punë të një numri të madh të pacientëve tanë, kemi vendosur që të punojmë edhe të shtunave dhe të dielave.
Ekzaminimet e rregullta parandaluese kanë një rëndësi të madhe për zbulimin në kohë të sëmundjeve të ndryshme, në radhë të parë të kancerit të mitrës, vezoreve dhe gjirit, por edhe sëmundjeve të shumta infektive dhe seksualisht të transmetueshme.
Statistikisht, çdo e pesta grua në Serbi shkon për kontrolle të rregullta gjinekologjike.
Krahas ekzaminimeve të tjera specialistike të fëmijëve dhe të rriturve, ne trajtojmë sëmundjet dhe trajtimin e sistemit riprodhues të femrës (mitrës, vaginës dhe vezoreve). Ekzaminimi gjinekologjik është një nga elementët më të rëndësishëm për ruajtjen e shëndetit të gruas, ndërsa ekzaminimi parandalues përfshin: ekografinë gjinekologjike, PAPA test (Papanikolau), kolposkopinë, ekzaminimin e sekrecioneve vaginale si dhe tamponët cervikal dhe vaginal.
Kushtojini vëmendje shëndetin tuaj para se ta humbisni atë! Programoni ekzaminimin tuaj parandalues!

Telefoni kontaktues: 069 60 60 02 ose personalisht në Klinikën SISI në adresën: këndi i rrugëve Bosanska dhe Sava Kovaçeviq, vetëm 100 m larg Shtëpisë së shëndetit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *